Video-arkiv

Herunder kan du se alle de spændende foredrag der har været på Duemosegård.

Klik dig ind på det foredrag du gerne vil se.

Jonathan Dawson

Senior lecturer at Schumacher College and former president of the Global Ecovillage Network and prime author of Gaia Education’s Economics Dimension.
March 14, 2019/by admin

Lars Pehrson

Lars Pehrson er direktør i Merkur Andelskasse. Lars er aktiv debattør og har modtaget demokratistafetten for sin evne til at formidle økonomisk stof.
February 20, 2019/by admin

Jens Peter Bonde

Jens-Peter Bonde er aktuel med sin debatbog 'Hvad nu EU?' med bud på at redde Europa, og hvordan EU kan komme ud af sine kriser og videre efter Brexit.'
January 18, 2019/by admin
Connie Gedegaard

Connie Hedegaard

Forhenværende Minister for FN's klimakonference i København i 2009. desuden Miljøminister (2004-2007) og herefter Klima- og Energiminister.
October 13, 2018/by admin
Ross Jackson

Ross Jackson

Ross’s seneste bog kritiserer den nuværende økonomiske/politiske situation og fremsætter forslag til radikale omstruktureringer.
September 16, 2018/by admin

Ejvind Larsen

Med basis i sit journalistiske arbejde har Ejvind Larsen på Dagbladet Information i mere end et halvt århundrede kæmpet med for at få folk til at bestemme i deres eget liv.
June 20, 2018/by admin

Steen Møller

Halmhusbyggeren Steen Møller er bl.a. initiativtager til ”Projekt Friland”— et enestående økosamfund på Djursland, hvor nøgleordene for eksperimentet er selvbyg og ingen gæld. Steen Møller vurderer, at det samlede ressourceforbrug i et hus og en tilværelse som hans er blot 20 procent af gennemsnitsdanskerens.
May 23, 2018/by admin
Pia Olsen Dyhr

Pia Olsen Dyhr

Pia Olsen Dyhr har sin baggrund i det danske NGO-miljø hvor hun bl.a. har arbejdet som politisk koordinator for CARE Danmark og som koordinator for Danmarks Naturfredningsforening. Udvikling og grøn omstilling er stadig to politiske områder, der står Pia Olsen Dyhrs hjerte meget nær.
May 17, 2018/by admin
Thomas Harttung

Thomas Harttung

Thomas Harttung er økologisk landmand og nok mest kendt som grundlægger af den succesrige økologiske virksomhed Årstiderne, som leverer økologisk frugt, grønt og kolonialvarer direkte ud til private husholdninger og virksomheder. Mindre kendt er at Thomas også er en innovativ forsker i klima- og bioenergiløsninger.
March 16, 2018/by admin
Rasmus Willig

Rasmus Willig

Rasmus Willig er en dansk sociolog og forsker i begrebet kritik. Senest har Rasmus Willig sammen med den norske filosof Arne Johan Vetlesen fået udgivet bogen “Hvad skal vi svare? (2017), som er et bud på hvad vi skal svare vore børn og børnebørn, når de spørger til verdens tilstand.
February 22, 2018/by admin

Bertel Haarder

Bertel Haarder er i dag det længst siddende folketingsmedlem, opvokset på en højskole og hjemmeundervist indtil 7. klasse. Som kulturminister stod Bertel Haarder bag lanceringen af en kontroversiel Danmarkskanon. 
January 19, 2018/by admin
Katherine Richardson

Katherine Richardson

Katherine Richardson er professor i biologisk oceanografi ved Københavns Universitet og medforfatter af FN’s Global Sustainable Development Report.
November 15, 2017/by admin
Load more